fbpx

Vil du være med meg på treningsreise?

Frister det med åtte dager i sol og varme i en sjarmerende middelhavsby kombinert med variert og morsom trening? Bli med meg på treningscamp i Spania!

skjermbilde-2016-11-01-kl-20-22-37

Datoene er 11. mars til 18. mars. Stikkord for reisen er:

  • Åtte dager i den vakre middelhavsbyen Altea som tilbyr fantastiske naturomgivelser.
  • Vi bor på et flott hotell som ligger et steinkast unna stranda – og alle rom har havutsikt (!).
  • Temperaturen i Altea i mars er som en god norsk sommerdag.
  • – innimellom soling, sosial hygge, god mat og drikke inviterer jeg til mange to daglige treningsøkter på og utenfor hotellområdet!

Du kan laste ned fullt program for uka via Eventmakeriets hjemmeside, der du også finner mer info og påmelding.

Ambisjonen min er å gi deg effektive, varierte og morsomme treningsøkter i tillegg til ny kunnskap og inspirasjon du kan ta med hjem etter endt ferie. Stikkord er bootcamps som utfordrer både styrke og kondisjon, gøye intervallbaserte timer med enkle trinn til drivende musikk, fjelltur i vakre omgivelser, workshops i trening med egen kroppsvekt og i baseøvelser med vekter (knebøy, markløft osv), løpetrening langs strandpromenaden, foredrag om kosthold og  mental trening…

Det blir to økter om dagen, som alle kan være med på (og det er selvfølgelig også lov til å stå over økter, hvis kropp og dagsform føler for det), uavhengig av utgangspunkt. Jeg kommer til å lage treninger som lett kan tilpasses opp og ned i nivå slik at du alltid har et alternativ.

Hvis du ønsker mer informasjon om detaljene i programmet for uka, kan jeg sende det til deg på e-post. 

skjermbilde-2016-11-01-kl-20-33-11

Prisen er også veldig god, og ligger faktisk en del tusenlapper under andre liknende treningsreiser; kun 10 000 kroner, og alt er inkludert!

Treningscampen arrangeres i samarbeid med de dyktige organisatorene i Eventmakeriet. Alt praktisk, som transport til og fra flyplassen og under oppholdet i Spania, er inkludert i prisen, i tillegg til at det arrangeres spennende felles turer i løpet av oppholdet.

Det betyr at du ikke trenger å tenke på noe som helst, annet enn å pakke med deg det du trenger, og møte opp til avtalt avreisetid : ) Resten fikser vi.

50 plasser totalt – førstemann til mølla! Per 19 november er vi allerede over 30 påmeldte, det vil si at det er kun 20 plasser igjen. Mer info og påmelding finner du her.

Er det noe du lurer på: spør meg gjerne 🙂

mariann-deila-fb-annonse-kopi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Handlekurv
Skroll til toppen