fbpx

Camp Deila treningsreiser

For mental og fysisk utvikling

Jeg arrangerer reiser for mental og fysisk trening i inn- og utland flere ganger i året.

Dette er reiser som passer for alle som er glade i å bevege seg allsidig og som synes det er spennende å møte nye mennesker. Du trenger ikke være topptrent for å være med meg på tur, jeg har med mennesker i alle aldre og med ulike fysiske utgangspunkt. Aldersspennet blant deltakerne på mine turer har vært fra 25 til 72 år. Det synes jeg er herlig, og det sosiale samholdet på disse turene er helt unikt!

Stikkord for innholdet i mine treningsreiser er

  • Allsidig og effektiv trening som passer for alle, jeg tilpasser til ditt nivå.
  • Du lærer styrketrening med egen kroppsvekt og enkelt utstyr som tau og strikk.
  • Du øker din kunnskap om trening og kosthold som er lett å anvende hjemme i hverdagen.
  • Aerobic! Intervallbaserte gruppetimer til drivende musikk med endorfin-garanti, enkle trinn og høy puls! 
  • Trening for core: mage – rygg  
  • Løpsteknikk og løpetrening 
  • Dynamisk stretching og avspenning  
  • Foredrag og workshop i mental trening og selvledelse (stikkord for tematikk er selvfølelse, selvtillit, motivasjon, handlekraft, kommunikasjon).
  • Sosial hygge og god mat og vin = NYTELSE.

Mitt motto er: Vi trener for å leve, vi lever ikke for å trene. 

Reiser jeg har planlagt i den kommende tida

Camp Deila Mallorca 2024

FULLBOOKET

I 2024 inviterer jeg til en aktiv reise til Mallorca i Spania fra 16.-23. april. Dette er turen for deg som vil kombinere trening, sosial hygge, god mat og drikke og avspenning i flotte omgivelser.

MER INFO OG PÅMELDING TIL TUREN HER.

Treningshelg med Deila & Tufte

Ledige plasser

Tren kropp og hode med Olaf og jeg!

Bli med oss på en aktiv og opplevelsesrik helg – treningsfaglig, mentalt og sosialt! 

Vi inviterer til varierte, effektive og enkle treningsøkter som inspirerer til gjentakelse når du kommer hjem. Vi legger opp til treninger som lett kan tilpasses i nivå, slik at du alltid har et alternativ. På disse turene har vi deltakere i alle aldre, fra 20 til 70 år. Så lenge treningen er tilpasset og tilrettelagt, er det utrolig hvor mye kroppen din klarer.

Du vil i løpet av helga erfare at du er mye sterkere enn du hadde trodd på forhånd! I tillegg til morsomme treningsøkter får du inspirerende mentalt påfyll med foredrag og workshop i mental trening. Helgens gjennomgangstema er: Hvordan bygge mental robusthet – for å tåle en trøkk og våge å leve?

Vår ambisjon er at du reiser hjem med konkrete tips og verktøy som du kan ta i bruk med én gang for å skape deg en enda bedre hverdag. Unn deg et givende avbrekk med oss, og få energi, mestringsopplevelser og fornyet motivasjon!

MER INFO OM INNHOLD OG PÅMELDING

CAMP DEILA i Norge 

Camp Deila har tidligere vært arrangert innenlands i helger både på Rauland og Gaustablikk. Under pandemien har jeg hatt en pause fra å arrangere camper. 2024 er under planlegging i disse tider. Filmen under viser stemningen fra en tidligere Camp Deila på Rauland.

Sagt av tidligere deltakere
på Camp Deila

Mariann er en som virkelig motiverer og inspirerer, hun får deg til å yte det lille ekstra og tro på deg selv. Hun viser at hun virkelig bryr seg, er raus og byr på seg selv. Varierende trening, både styrke og cardio til fengende musikk. Hun setter igang noen mentale prosesser som virkelig får deg til å tenke at begrensningene sitter i ditt eget hode, man kan mer enn man tror  Takk for en flott og lærerik uke, gleder meg til å fortsette!

– Hege Aaby Bergkåsa

Mariann er bare helt spesiell, må oppleves!!! En energibunt med muskler og et vakkert smil en hel uke, to økter om dagen, styrke og kondisjons-øvelser etter drivende musikk, eller styrke trening med gode instrukser fra ei dame med mye kunnskap. Man får energi av dette og vil bare fortsette. Jeg er fan!

Marianne Almenning Sandvik

Mariann motiverer og inspirerer i en treningssetting, hun er raus og byr på seg selv. Men det viktigste for meg er at hun vekker tillit, og at jeg tror på det hun sier. Mariann er også en du tør å ta med inn i egne prosesser!

Siri Klewe Arnesen

Handlekurv
Skroll til toppen