fbpx

Tilbakemeldinger

Referanser fra coachingkunder

Dette er noe av det viktigste jeg har gjort for meg selv

Coaching med Mariann har for meg vært en livsendrende prosess. Jeg tok kontakt med Mariann for coaching primært med tanke på karriere, men det viste seg å bli så mye mer enn bare det.

Vi har jobbet sammen i underkant av ett år, og i løpet av denne tiden har jeg lært utrolig mye om meg selv, og også om menneskene rundt meg. Jeg har opplevd utallige “aha” opplevelser, blitt bevisst på egne mønstre, tankeprosesser og “sannheter” jeg i lang tid har laget for meg selv.

Hos Mariann føler man seg sett og trygg, samtidig som hun også har en deilig evne til å gi omsorgsfulle spark i rumpa og stille deg spørsmål som virkelig tvinger deg til å tenke nytt. Det er kult å se hvor mye som kan skje i livet på bare ett år! Jeg anbefaler alle jeg kjenner å investere i dette, om man har mulighet.

Anette Jørgensen

Digital markedsfører for Bogart og stylist

Jeg har blitt en mer balansert og reflektert person

Jeg ble anbefalt av min leder å ta kontakt med Mariann for å lære meg noen viktige verktøy, for å finne en balanse mellom jobb, privat og helse. Dette har vært en spennende reise over et halvår.

Mariann har en fantastisk personlighet og enorm kunnskap i det å coache, som gjør samspillet med de rundt til en lærerik prosess.

For meg har coaching med Mariann gitt mange aha-opplevelser, som har gjort meg til en mer reflektert og balansert person. Hennes måte å stille de riktige spørsmålene på, slik at jeg selv klarer å finne svarene, har vært gull.

Jeg har også vært med på hennes styrketreninger i garasjen. Utrolig bra. Dette kan anbefales på det sterkeste. Hun inspirerer og ser alle. Hun er raus og er alltid blid. Jeg er glad jeg fikk muligheten til å bli kjent med Mariann. Hun har fylt opp sekken min med mange positive verktøy.

Kvinne 52 år

Leder

Mariann har en varme som smitter over, det tar oss videre.

Det som gjør Mariann til en meget god coach er to ting: At hun kan faget sitt, det er selvfølgelig viktig, og at hun oppriktig bryr seg, det er minst like viktig. Skal vi mennesker lykkes med endring, må det skje med «varme» – varme fra andre og varme fra oss selv.  Mariann har varme som smitter over, det tar oss videre.

Hanne Gro Haugland

Selvstendig næringsdrivende, konsulent

Ønsker du å vokse både menneske og leder, vil jeg på det varmeste anbefale Mariann Deila.

Som leder for en veterinærklinikk møter jeg mange utfordringer jeg ønsker å løse på best mulig måte. Mariann har tatt meg med på en reise, der jeg ser hvor viktig selvinnsikt og det å jobbe med seg selv er, når målet er å være en solid og medmenneskelig leder. Mariann har utfordret meg, fått meg til å tenke nytt, se saker fra andre vinkler og i andre rammer, og har gjort meg til en mye bedre leder. Det er enklere å stå i vanskelige eller tøffe beslutninger, bekymre seg mindre og kose seg med både fag og ledelse. Tilbakemeldingene er positive både på arbeid og privat.

Ønsker du å vokse både menneske og leder, vil jeg på det varmeste anbefale Mariann Deila. Hun er en solid fagperson og medmenneske, med enorm evne å være til stede. Mariann leverer langt over forventingene mine

Oddrun Runde

Veterinær og eier og driver av Fjellveterinæren AS

Som coach er Mariann raus, kunnskapsrik og flink til å se det mennesket hun jobber med.

Gjennom coachingprosessen med Mariann har jeg lært utrolig mye om meg selv og min måte å håndtere ting på. Jeg har sammen med Mariann funnet alternative måter å håndtere ting på som har støttet min utvikling og mine mål. Prosessen jobber i dybden, og har for meg hjulpet til å gjøre endringer som varer.

Som coach er Mariann raus, kunnskapsrik og flink til å se det mennesket hun jobber med. Jeg får merke at min utvikling står i høysetet for henne.

Elise Røe

Veileder innen arbeidsliv

Coachingen med Mariann har vært helt uvurderlig. Jeg har blitt tryggere på meg selv og mine reaksjonsmønstre.

Det som beskriver Mariann er at hun er genuint opptatt av deg som menneske og er der for å hjelpe. 

Jeg har hele tiden følt meg i trygge hender. Hun er profesjonell. Hun bruker coaching og underviser der hun ser du trenger støtte av det. Jeg har fått oppgaver og øvelser som har støttet meg i min prosess. 

Vi har jobbet sammen i ca.1,5 år med mine prosesser. Det har vært helt uvurderlig. Jeg har blitt tryggere på meg selv og mine reaksjonsmønstre.

Jeg vil si jeg har blitt tryggere på meg selv i veldig mange settinger, både som mor, kone, venn og i arbeidslivet. 

Jeg er nå mye bedre på å støtte meg selv og god på å lede meg selv gjennom utfordringer. 

Jeg har blitt rausere med andre og deres oppførsel. Rausere med meg selv. 

Jeg tar mer ansvar for egne tanker og har innsett at jeg ikke kan endre andre, bare min egen innstilling.  

Ina Rasdal

Selvstendig næringsdrivende

Å ha hatt Mariann som coach er den beste investeringen jeg gjort for meg selv.

Jeg har gått i coaching hos Mariann i et år ifm et samlivsbrudd og karriereskifte. Mariann er en coach som bryr seg genuint om mennesket hun har foran seg. Det å ha blitt så godt tatt imot av Mariann og blitt guidet med konkrete verktøy, som vi øvde på gang etter gang, har gitt meg en innsikt og utvikling på mange plan som jeg kommer å ha nytte av resten av livet. Det har vært en fantastisk reise der jeg fått større selvinnsikt, blitt mye mer reflektert og, det jeg egentlig søkte Mariann for, det å elske og akseptere meg selv for den jeg er. Tidligere lot jeg andre definere meg, nå har jeg endelig lært meg å gi f i de tankene. Jeg lar ikke destruktive tanker og følelser styre mine valg i samme grad lenger! Jeg er mer raus med meg selv, og betrakter tanker og følelser på en mer konstruktiv måte. Jeg føler at jeg endelig er glad i meg selv og stolt av den personen jeg er.

Mariann bruker mange forskjellige teknikker og er alltid godt forberedt til coachingtimene. “Din utvikling er min drivkraft” – så sant! Når du er hos Mariann, kjenner du den drivkraften.

Å ha hatt Mariann som coach er den beste investeringen jeg har gjort for meg selv. Jeg anbefaler henne på det varmeste og kommer selv til å fortsette å ha henne som coach framover!

Jale Adawi

Sivilingeniør, 38 år

Takket være timene hos Mariann, står jeg i dag mye tryggere i meg selv.

Etter i mange år å ha laget meg selv mentale begrensinger jeg synes har vært vanskelig å akseptere, men ikke klart å gjøre noe med, valgte jeg i fjor høst å oppsøke Mariann etter å ha fulgt henne på Facebook en stund. Takket være timene med henne står jeg i dag mye tryggere i meg selv, – og på mine valg og mine meninger. Det er så UTROLIG deilig! Først og fremst er det pga Mariann selv, hennes klokskap og kunnskap, hvordan hun aldri la ord i munnen på meg, men ga meg øvelser og formulerte seg på en måte som fikk meg til å tenke og se selv. Jeg hadde et godt liv før, men nå er det enda bedre – og jeg er så takknemlig og glad for det!

Monica Mortensen

Salgskonsulent, 53 år

Coaching med Mariann er på topp nivå

Hun ser utfordringene godt, motiverer og tilpasser opplegget så jeg alltid får en ekstra utfordring. Hun deler raust av sin kunnskap og sine egne erfaringer, og synliggjør sammenhengen mellom mental trening, fysisk trening og kosthold på en unik måte. Det gir nye og bedre resultater! Hun er fantastisk til å følge opp, og inspirerer med et hav av personlige artikler, online-trening, tips og råd. Det er rett og slett gøy å jobbe med Mariann!

Ingrid Svendsen

Markedssjef

Mariann er en utrolig dyktig coach som jeg absolutt vil anbefale til alle.

Mariann forteller meg ikke noen fasit, men stiller de riktige spørsmålene som får meg til å tenke og finne svar selv. Mariann har i tillegg gitt meg mange verktøy som jeg tar med meg videre. Jeg ser derfor på timene brukt hos henne som en investering, da jeg har med meg verktøy for resten av livet. Hun har også lært meg viktigheten av å skille mellom det jeg kan kontrollere og ikke kontrollere, noe som er befriende.

Karianne Sandblåst

Student, 23 år

Jeg har fått økt trygghet i å stole mer på meg selv, og å være fornøyd med den personen jeg er.

Etter å ha deltatt på en helgesamling med Mariann der det var fokus på både fysisk og mental trening, oppsøkte jeg henne for å få personlig coaching. Jeg følte tidlig at jeg kunne overføre hennes coaching til mitt eget liv og arbeidssituasjon, og jeg ble bevisst på hvordan mine egne tanker la begrensninger for meg selv og mitt liv.

I timene med coaching møtte jeg en svært dyktig coach som virkelig bryr seg om menneskene hun jobber med, og tilrettelegger på en god måte for personlig utvikling. Hun er åpen, en god lytter, og stiller åpne spørsmål som øker egen bevisstgjøring rundt egne begrensende tankemønstre. Gjennom samtalene og øvelsene, har jeg fått økt trygghet til å stole mer på meg selv, være fornøyd med den personen jeg er, uavhengig av egne prestasjoner, og gi mer f i hva alle andre skulle måtte mene.

Jeg har fått flere nyttige verktøy som jeg fortsatt jobber med, og kan hente frem når det trengs. Videre har coachingen gitt meg økt bevisstgjøring som gjør det enklere å takle situasjoner jeg tidligere synes var krevende.

Jeg vil virkelig anbefale Mariann som coach. Prosessen med henne har styrket meg som person ved å bli mer bevisst på egne ressurser og egenskaper.

Kvinne, 33 år

Sivilingeniør

Jeg har fått verktøy som jeg kommer til å bruke resten av livet.

Tidligere har jeg vært hard mot meg selv og ofte tenkt tanker som «hva er galt med meg, jeg er ikke bra nok, vært avhengig av andres anerkjennelse osv.» Mariann har hjulpet meg til å åpne opp for nye muligheter og tankesett. Hun har vist meg at uansett hva jeg tenker, føler eller gjør så betyr ikke det at det er noe galt med meg eller at jeg må forandre meg. Det å elske seg selv og være stolt av den man er, uansett hva! Jeg er faktisk bra nok, akkurat som jeg er. Hun har gitt meg verktøy som jeg kommer til å bruke resten av livet. Det føles som jeg har fått en ekstra motor. Jeg står tryggere i meg selv, og har fått en større ro, både som leder og privatperson.

Carine Olsen

Barnevernspedagog og institusjonsleder, 30 år

Det viktigste jeg tar med meg videre er at jeg verken skal eller må ta ansvar for andres “sekk”.

Da jeg bestemte meg for å kontakte Mariann så var det på bakgrunn av å «tømme sekken» og vite at jeg kunne håndtere det som måtte være i den.

Mariann veiledet meg godt rundt, hun stiller veldig gode spørsmål, de spørsmålene som gjør at det nesten høres ut som en selvfølge for deg når det først går opp et lys, liksom. Det har vært noen a-ha-opplevelser for å si det sånn, noen som brakte med seg både tårer og latter. Rått og ærlig!

Det viktigste jeg tar med meg videre er forskjellen på det jeg eier og det «de andre» eier, at jeg ikke verken skal eller må ta ansvar for andres sekk, bare min egen.

Kari

Student, 37 år

Anbefaler Mariann på det sterkeste, hun er den beste investeringen jeg har gjort i min mentale helse!

Mariann er en utrolig dyktig coach som jeg har opplevd å bli tatt på alvor av. Jeg startet hos Mariann i forbindelse med at jeg ble utbrent og møtte veggen. Jeg utviklet et tankemønster som var sterkt preget av katastrofe- og «tenk-hvis»-tanker. Hva andre mente tok mye fokus hos meg. Var også plaget med en angstfølelse som jeg syntes var vanskelig å få kontroll på.

Mariann har lært meg at jeg må slutte å bry meg om hva andre tenker, og fokusere på hva som er best for meg. Jeg har også lært meg å håndtere katastrofetankene mine, og jeg lar ikke lenger angsten stoppe meg i å gjøre ting jeg vil!

Mariann har lært meg flere forskjellige teknikker å takle dårlige dager på, jeg har lært å akseptere at det er bare er en dårlig dag, og ikke et dårlig liv, slik jeg ofte kunne tenke før.

Dette har gjort at jeg nå er tilbake til der jeg var før jeg ble utbrent med overskudd og glede til å møte hverdagen!

Anbefaler Mariann på det sterkeste, hun er den beste investeringen jeg har gjort i min mentale helse!

Kvinne

Student, 23 år

Mariann har en unik tilstedeværelse.

Det har vært lærerikt og spennende, å arbeide med Mariann. Det merkes at hun brenner for jobben sin. Hun er svært engasjert og har en solid faglig tyngde. Hun klarer å bygge bro mellom teori og praksis og hun har gitt meg nyttige verktøy jeg bruker daglig. Mariann har en unik tilstedeværelse, og jeg går alltid fra coaching timene hos henne med ny kunnskap og ny motivasjon. Hun har under hele prosessen vært fleksibel
og lagt ting til rette ut i fra mine behov og forutsetninger. Dette har ført til at jeg har fått stort utbytte av opplegget og har følt meg godt ivaretatt

Tine Eik Baugerud

Førskolelærer, 40 år

Jeg er mer i harmoni med meg selv.

Jeg føler etter å ha vært gjennom denne coachingprosessen at jeg er mer i harmoni med meg selv. Jeg føler meg i bedre stand til å lytte til meg selv. Jeg har endret holdning til det å jobbe med meg selv. Mens jeg tidligere kanskje tenkte at det var litt flaut, så er jeg nå stolt og fornøyd over å kunne ta mer styring i eget liv. Det er noe jeg vil fortsette med livet ut, håper jeg.

Kvinne

Kommunikasjonsrådgiver, 37 år

Jeg har følt meg veldig trygg, og det handler om Marianns evne til å se meg som person.

Mariann er en meget god tilrettelegger, hun er fokusert og veldig god på å legge til rette slik at jeg ser situasjonene mine fra ulike vinkler. Hun veileder meg for å finne frem til nye tenkemåter og støtter meg i læringsprosessen. Hun utfordrer meg slik at jeg utvikler meg. Jeg har følt meg veldig trygg, og det handler om hennes evne til å se meg som person. Hun er god på lytting og til å ”speile” meg. Dette gjør det mer lærerikt for meg, slik at jeg oppdager potensialet mitt.

Kvinne

Vernepleier, 38 år

Livet er blitt lysere og lettere.

Livet er blitt lysere og lettere. Jeg ser bedre min evne til å glede meg. Møte andre mennesker med glede, raushet og respekt men uten å ta ansvar for deres avgjørelser.

Kvinne

Pensjonert skoleleder, 71 år

Jeg håndterer meg selv og relasjonene mine bedre.

Mariann har guidet meg på en tydelig og god måte gjennom min reise. Jeg ønsket i utgangspunktet coaching for å få trening og kostholdsendring mer integrert i meg selv. Indre motivasjon. Jeg har fått dette. Nå trener jeg. Og jeg spiser sunnere. Dette er noe jeg nå gjør. Ikke noe jeg tenker at jeg skal gjøre, burde gjøre. Jeg GJØR DET! I tillegg har hun hjulpet meg med å finne mine tankemønstre som kan være en fallgruve for meg. Så i tillegg til økt indre styrke ift livsstil, har jeg også fått uunnværlig hjelp på veien til en mer konstruktiv måte å håndtere meg selv og min relasjon til andre på. Jeg slapper mer av. Dette føles godt.

Kvinne

Veileder, 42 år

Handlekurv
Skroll til toppen