fbpx

Robust

Ønsker du å bli enda mer robust? Denne bestselgende boka lærer deg seks konkrete steg til indre trygghet og ytre tydelighet!

konkrete steg til indre trygghet og ytre tydelighet!

Robust

Irriterer du deg over at du fortsatt føler deg stresset og utilstrekkelig, enda så voksen du er blitt? Dømmer du deg selv for ikke å mestre hverdagen bedre? Står du fortsatt fast i noen destruktive tankemønstre som legger en demper på livsgleden din, og lengter etter en endring - som varer?

Lær metoden som gjør deg til et mer robust menneske som våger å ta plass, som tør å ta nye sjanser, som står stødigere i motgang, som setter tydeligere grenser og som tar flere sunne valg for deg selv? Da er dette boka for deg!

Mariann Deila deler ærlig og sårbart om sin reise fra å snu indre uro og selvpisking til å bli en tryggere og tydeligere person, som liker seg selv og livet hun lever. Veien dit gikk gjennom å bli et robust tja-menneske.

Å svare TJA betyr at du stopper opp før du reagerer på autopilot. Med et tja trykker du på den indre pauseknappen og gir deg selv tid til å øve på nye måter å tenke, føle og handle på - som styrker robustheten din.

Gjennom historier, lettfattelig teori og mentale øvelser lærer du hvordan du utvikler en mer avslappet holdning til deg selv (og andre). Når du er robust, takler du utfordringer bedre.

Du tåler en trøkk, rett og slett, og du lever godt med deg selv - som den du er.

Om Mariann

Mariann Deila (f. 1979) er mental og fysisk trener og har siden 2013 hjulpet mennesker til bedre helse og et mer balansert liv. Hun tilrettelegger for andres utvikling gjennom en-til-en-samtaler og gruppe-coaching, i tillegg til å holde foredrag og kurs i mental trening og kommunikasjon. Deila er også utdannet journalist og statsviter. Hun har tidligere jobbet ni år som nyhetsjournalist i ulike medier som VG og NRK, og fire år som strategisk analytiker i politiet. «Robust» er Mariann Deilas tredje bok.

Referanser

om boka robust

Jeg vil påstå at denne boka er nyttig for absolutt alle! Den traff meg midt i hjertet og hjalp meg til en mye dypere selvinnsikt og forståelse for inngrodde tankemønster og handlingsmåter ­­- og viktigst av alt - hvordan min selvfølelse kan bli mer robust. Jeg opplevde den ene åpenbaringen etter den andre, og dette er uten tvil den beste selvhjelpsboka jeg noensinne har lest.

Åse S. Line 

korrekturleser i ALT RETT

«Lettlest og tankevekkende bok som gir deg tips til endringer du kan gjøre med en gang!»

Siv Skogstad Tufte

«Det føles som at boka er skrevet TIL meg. Anbefaler den på det varmeste!»

Maria Sjuve

«Rett og slett en nyttig bok. Verd både tiden og pengene!»

Ingrid Svendsen

«Forfatter formidler fagstoff på en enkel og forståelig måte gjennom gode eksempler, og deler raust og er sårbar underveis. Jeg har fått mange aha-opplevelser underveis, både personlig og som coach!»

Anette Austheim

«Nyttige verktøy for god psykisk helse. Mer dagsaktuelt blir det vel ikke!»

Stine Sævik

«Et stort TAKK til deg for å ha skrevet denne boken til oss barn av åttitallet.»

Ingvild Johnsen

«Dette er boken jeg lenge har ønsket å kunne lese - på NORSK! Med engasjerende fortelleringer fra eget liv og egen coachingpraksis, inspirerer Mariann Deila leseren til et mer meningsfylt, sterkt og balansert liv. En av bokens mange styrker er de praktiske øvelsene som hjelper leseren - steg for steg - å øve og bygge en robust selvfølelse.»

jørund anker skurdal

Les boka du også

Robust gikk rett inn fjerdeplassen over Norges mest solgte faktabøker da den ble lansert i august! 

om robust

Referanser

«Mariann Deila har skrevet en personlig, fengende og lettlest bok om hva selvfølelse er og hvordan vi kan tåle det ytre livet bedre. I tillegg til å forenkle fagkunnskap byr hun på bøttevis av konkrete eksempler og veier til å styrke vår indre plattform.»

KNUT HALFDAN SVENDSEN

PSYKOLOG OG FORFATTER

«Denne boka traff meg rett i hjertet og fikk meg til å kjenne at dette vil og kan jeg klare!
Boka inspirerte og motiverte meg til å jobbe med mine utfordringer ved hjelp av teknikkene gitt i boka.»

CHARLOTTE WAAG

Skroll til toppen