fbpx

Personvern

Denne personvernerklæring gjelder for DEILA AS og for nettsiden marianndeila.no

BEHANDLINGSANSVARLIG

Hovedansvarlig for behandlingen av personopplysningene er: DEILA AS med organisasjonsnummer 926454803 . Ansvarlig personer hos oss er Mariann Deila.

VÅRT FORMÅL OG BEHANDLINGSGRUNNLAG

Personopplysninger som i all hovedsak er navn, e-post og i noen tilfeller telefonnummer og fødselsdato hentes inn for å kunne kommunisere med potensielle, eksisterende og tidligere kunder, i tillegg til å kunne gjennomføre bestilte tjenester og produkter, samt ha mulighet for å behandle en eventuell klage. Andre personopplysninger kan forekomme, men vårt behandlingsgrunnlaget ligger under Art. 6 GDPR Lawfulness of processing

A) Innhentet gyldig samtykke – les mer

B) Nødvendig for å oppfylle en avtale – les mer

C) Nødvendig for å oppfylle en rettslig plikt – les mer

F) Berettiget samtykke (bruk av databehandler fra eksterne leverandører)

Behandling av personopplysninger vil følge personopplysningsloven / personvern ordningen (GDPR) bruk av personopplysninger, som for eksempel innsamling, registrering, sammenstilling, lagring og utlevering eller en kombinasjon av slike bruksmåter.

HVA BEHANDLES OG HVORDAN HENTER VI INN PERSONOPPLYSNINGER

Informasjon kan samles inn fra opplysninger brukeren gir fra seg på skjemaer eller via telefonsamtaler eller e-post-korrespondanse, for eksempel når bruker legger igjen personopplysninger slik at vi kan gjennomføre bestilling av produkter og tjenester. Det er selvsagt frivillig å gi fra seg denne informasjonen. Dersom man ikke gir fra seg denne informasjonen kan vi være ute av stand til å ta kontakt med deg eller gi deg tilbud eller tilgang til tjenester.

Vi henter inn personopplysninger i all hovedsak via kontaktskjema på nettsiden, e-post, telefon, tekstmelding og meldinger via sosiale medier, bestillingsskjema ved nedlasting av dokumenter/filer vi har gjort tilgjengelig på vårt nettsted eller ved påmelding til å motta nyhetsbrev på e-post.

Andre personopplysninger er vi pliktig til å hente inn og oppbevare i henhold til gjeldende regelverk (f.eks regnskapsbilag er lovpålagt i henhold til bokføringsloven). Annen form for kommunikasjon kan også forekomme. Eksempler på informasjon som vi lagrer er firmanavn og organisasjonsnummer, navn, hvilke tjeneste(r) eller produkt(er) man har kjøpt, bestilt eller ønsker tilbud på, adresser, telefonnummer og e-post

Merk at behandling av personopplysninger i relasjon til spesifikke tjenester og produkter kan være regulert i egne avtaler som er tilgjengeliggjort på de spesifikke produktsidene. Fra tid til annen gjennomfører vi også bruker- og kundeundersøkelser for å få en bedre forståelse for behovene til våre kunder. Vi vil bestrebe oss på å fortelle deg om hvordan vi bruker opplysningene.

DEILA AS verken henter inn, registrerer eller behandler sensitive personopplysninger ,  f.eks personnummer og lignende.

LOGGFILER

Som de fleste andre nettsteder bruker dette nettstedet loggfiler. Informasjonen i loggfilene inkluderer IP-adresser, nettlesertype, internettleverandør, tidspunkter, refererende sider mm. Denne informasjonen er derimot ikke personlig identifiserbar.

DELER VI PERSONOPPLYSNINGER MED ANDRE?

Vi deler i utgangspunktet ikke ut informasjon til tredjepart, med unntak av samarbeidspartnere eller underleverandører som behøver disse for å kunne levere tjenester til oss. Dersom det er en underleverandør som har behov for denne informasjonen, vil de behandle personopplysninger på vegne av oss med de samme vilkårene.

Dette vil typisk være IT leverandører (f.eks webhotel, e-post , programvare og skybaserte tjenester),  regnskap/revisjon, rådgivning og lovpålagt rapportering til myndigheter.

marianndeila.no er hostet av Wp-skolen i tillegg til at vi benytter databehandlingstjenestene til Drip, Stripe, ZOOM, Google.com, vismaonline.no

Vi er i god tro at alle disse databehandlingtjenesten følger GDPR lovgivningen.

SIKRING AV PERSONOPPLYSNINGER

Vi tar sikkerhet på alvor og ivaretar personopplysninger på best mulig måte slik at uvedkommende ikke får innsyn eller har mulighet til å endre og påvirke personopplysningene. Vi benytter kun anerkjente IT leverandører og programvare.

INNSYN OG RETTING

I henhold til personopplysningsloven § 18 har man krav på innsyn i de opplysninger som er registrert. Innsyn kan fås ved å sende en skriftlig henvendelse til DEILA AS og mariann@marianndeila.no

Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller de er ufullstendige kan du kreve disse rettet i henhold til personopplysningslovens § 27.

OPPBEVARING OG SLETTING

I henhold til personopplysningsloven § 28 skal opplysninger som ikke lenger er nødvendig ut fra det formål de er lagret for, slettes. DEILA AS lagrer personopplysninger om kunder i henhold til den enhver tid gjeldende Norsk/Europeisk lovgivning.

Du kan når som helst kreve sletting av all personlig informasjon vi har om deg med unntak av opplysninger vi er nødvendig eller pliktig til å oppbevare i tråd med gjeldende regelverk, f.eks bokføringsloven.

Om du ikke ønsker å motta eposter fra oss lenger, klikk avbestillingslink som du som regel finner nederst i hver e-post du mottar fra oss. Ønsker du å bli slettet fra alle våre registre, send oss en e-post på mariann@marianndeila.no

BRUK AV INFORMASJONSKAPSLER (COOKIES)

Vi bruker informasjonskapsler på våre nettsider for at besøksstatistikken skal være pålitelig og for å øke funksjonaliteten på våre sider.

I henhold til Lov om elektronisk kommunikasjon – § 2-7 b. Bruk av informasjonskapsler/cookies er vi pliktig til å informere om hvilke informasjonskapsler (cookies) vi benytter.

DEILA AS benytter følgende informasjonskapsler: Facebook Pixel og Google Analytics.

KLAGE

Dersom du mener DEILA AS bryter med dine rettigheter i henhold til personvernloven eller hva som fremgår av denne personvernerklæringen, har du mulighet for å klage til Datatilsynet. Du finner informasjon om hvordan du går frem på deres nettsider, datatilsynet.no.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_4″ _builder_version=»3.25″ custom_padding=»|||» global_colors_info=»{}» custom_padding__hover=»|||»][et_pb_text _builder_version=»4.14.1″ global_colors_info=»{}»]

Kontaktinformasjon

Deila AS

Organisasjonsnummer
926 454 803

Adresse 
Kløvervegen 2D, 3929 Porsgrunn

Telefon
+47 92288139

E-post
mariann@marianndeila.no

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Handlekurv
Skroll til toppen