fbpx

Oppskrift til proteinrike spinatwraps

Et sunt, godt og proteinrikt måltid, som egner seg for både frokost, lunsj og kvelds: Spinatwraps fylt med salat, paprika, raspet gulrot, skinke og skjørost.

I vår familie er det mannen min, Bjarne, som er den kreative på matfronten. Nylig fant han denne oppskriften på Matprat, og overrasket meg med frokost en lørdag morgen 🙂

Oppskrift for 4 porsjoner

5 stk egg
1 ss flytende honning (valgfritt)
1/2 ta salt
1/2 dl mel
1,1/2 melk
100 g frisk spinat
1-2 ss margarin

Slik gjør du:

Miks alle ingredienser i en blender til du har en jevn røre. La den svelle i 15 min.
Røren gir cirka 8 pannekaker. Stek på forholdsvis sterk varme. Snu pannekaken når den har stivnet på oversiden og fått en fin og gyllen farge på undersiden.

Du kan putte hva som helst inni. Jeg synes det smakte utrolig godt med raspet gulrot, skjørost, skinke og salat. Osten og gulrøttene gjorde wrapsen saftig.

Skjørost er en tørr ferskost og er en anvendelig matvare. Den likner på cottage cheese, bortsett fra at den er tørrere i konsistensen. Den er høy på protein og mager.

ENJOY!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Handlekurv
Skroll til toppen