fbpx

Jeg ønsker å bli bedre!

I neste uke starter et nytt kapittel i livet mitt som jeg er sikker på vil åpne en ny verden av lærdom og muligheter. Jeg vender tilbake til skolebenken, og er utrolig spent!

I morgen sskjermbilde-2016-10-30-kl-15-30-58tarter jeg utdanning innen coaching og ledelse ved Coachteam i Oslo. Helt fra jeg startet som personlig trener for tre år siden har dette vært i mine planer, og nå er rette tidspunktet.

Min visjon er å hjelpe andre å trene seg sterkere – i kropp og hode. Bevisstgjøring og mental trening er avgjørende for å lykkes med visjonen (les mer om min trenerfilosofi her). Nøkkelen ligger i å dyktiggjøre andre i å lede seg selv. Mitt mål er å bli en så god veileder og formidler som mulig – for enkeltpersoner og grupper, og som foredragsholder.

Det første året jeg drev egen virksomhet som trener, tok jeg en sertifisering i mental trening via Raw Trening i Oslo. Kurset var nyttig, og ga meg en god innføring i mental trening og praktiske verktøy.
Siden har jeg lest mange bøker innen temaene mental trening, selvutvikling og kognitiv terapi for å lære mer. Nå er jeg moden for å utvikle meg videre. Jeg trenger mer praktisk trening med mentoring fra mennesker som har drevet med veiledning mye lenger enn meg. 70 prosent av utdanningen er praktisk – som er gull verdt!

I morgen er første skoledag av mange: jeg har meldt meg på alle tre trinnene som kreves for å bli DNCF-sertifisert coach. Det er et relativt omfattende studieforløp med cirka 350 undervisningstimer fordelt på ukentlige samlinger hver måned i ett år.  Les mer om sertifiseringskravene her: http://dncf.no/dncf-sertifisering

Wish me luck!

 

 

2 hendelser på “Jeg ønsker å bli bedre!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Handlekurv
Skroll til toppen