fbpx

Om Mariann

Jeg vil beskrive meg selv som tilstedeværende, empatisk, utviklingsorientert og systematisk.

Min ambisjon for deg er at du blir selvstendig i egen selvledelse, slik at du har verktøyene du trenger for å tenke, føle og handle slik du ønsker for deg selv og egen helse, i motgang og medgang.

Jeg jobber på to arenaer som begge er avgjørende for en god helse – mentalt og fysisk.

De siste årene har jeg satset stadig mer på mentalt endringsarbeid, fordi jeg gjennom årenes løp har erfart at de viktigste nøklene for varig endring sitter mellom ørene.

Det fysiske er likevel en viktig del av virksomheten min, og jeg fordeler tida cirka 70/30 mellom hhv mentale og fysiske tjenester.

Derfor ble det mentale så viktig 

Da jeg startet firmaet mitt i 2013, var det først som personlig trener. Jeg oppdaget at problemet for mange ikke var mangel på kunnskap om hva som var lurt å gjøre for å endre livsstil.

De fleste vet at det er lurt å si mer nei, prioritere hardere, hvile mer, legge seg tidligere, snakke positivt til seg selv, trene mer, spise moderate mengder mat osv. Likevel er det ikke like lett å gjøre det i praksis.

Min spisskompetanse er å hjelpe deg å fylle gapet mellom kunnskap og faktisk handling.

Hvis du er min typiske kunde, har du kommet til et punkt der du er moden og motivert for å jobbe med deg selv på en annen måte enn tidligere.

Du er lei av å falle tilbake i gamle, destruktive vanemønstre.

Sammen kommer vi til å jobbe i dybden, med årsakene til at du tidligere ikke har fått til det du vil, i stedet for å fortsette å behandle symptomer.

Eksempel på symptombehandling er å lage en mål- og prioriteringsplan for å redusere stresset, eller å starte på nok en ny diett på mandag for å gå ned i vekt.

Årsakene til at du gang på gang tar på deg for mye, eller faller av kostholdsplanen din, ligger dypere, og fikses ikke med en overfladisk gjøre-basert plan.

Jeg hjelper deg å komme til kjernen, slik at du kan løse det riktige problemet, og skape grunnlaget for varige, positive endringer.

Du har allerede ressursene i deg til å skape den hverdagen og helsa som du ønsker deg. Det er ikke jeg som sitter på svarene. Det er du som eksperten i ditt liv.

Min oppgave er å tilrettelegge, støtte, utfordre – og å vise deg veien til dine svar og løsninger, som videre tar deg i mål.

Filosofi som fysisk trener

Mitt fremste mål er å tilrettelegge for mestring, Når du mestrer, blir det gøy å gjenta treningen, systematisk og kontinuerlig. Når du trener regelmessig over tid, kommer resultatene.

Veien til mestring går gjennom å skreddersy trening, øvelser og opplegg du får til, og som du kan leve med over tid.

Jeg er tilhenger av å holde treningen enkel, gøy, variert og effektiv. Enkel betyr ikke lett (for treningen kan absolutt være hard!), men forståelig og overkommelig.

De fleste av oss har jobb, familie og et liv ved siden av, og vi trenger ikke leve som toppidrettsutøvere for å skape framgang og gode resultater på trening.

Vi trener for å leve, og lever ikke for å trene, eller hva?

I stedet er jeg opptatt av å utnytte tida best mulig gjennom å lære bort hvordan du får maksimalt ut av de øktene du har tid til.

Det gjør vi ved å velge riktig trening for dine mål, utført med god teknikk, slik at du er garantert god framgang.

I styrketreningen prioriterer jeg funksjonelle helkroppsøvelser med frie vekter og egen kropp. Ikke bare forbrenner du mye og blir sterk av å trene på denne måten, du får i tillegg bedre balanse, koordinasjon og kroppsbevissthet.

Endring er en prosess, og den kan iblant være krevende, men jeg lover deg: Du er sterkere enn du tror.

Jeg gleder meg til å være der når du erfarer det.

Min drivkraft er å bistå deg i å utvikle økt robusthet, både mentalt og fysisk. Robusthet er ditt mentale og fysiske immunforsvar som hjelper deg å fungere på ditt beste, også når livet byr på svingninger. 

Mariann Deila

Mitt virke:

  • Jeg har siden 2013 bidratt til enkeltpersoners og gruppers vekst og fremgang, gjennom drift av eget firma i Porsgrunn.
  • Jeg jobber på to arenaer – innenfra og ut gjennom mental trening og coaching, og utenfra og inn gjennom fysisk trening i små og store grupper. Mine fysiske treninger passer for deg som foretrekker å forplikte deg til faste avtaler, og som liker å trene sammen med andre.
  • Jeg holder kurs og foredrag om temaer innen selvledelse, mental og fysisk trening, både privat og for bedrifter.
  • Jeg underviser i coaching og kommunikasjon hos Mentalskolen, som tilbyr en to-årig profesjonell coachutdanning, samt på mental trener-utdanningen hos Akademiet for personlig trening.  
  • Jeg arrangerer flere reiser i året for mental og fysisk trening, i inn- og utland.
  • Jeg er gift med Bjarne Deila Bryn og har to døtre som heter Bea (12) og Bertine (10).

Mitt motto som fysisk trener er: Jeg trener mennesker, ikke muskler. Mitt fremste mål som trener er å tilrettelegge for mestring. Mestring avler motivasjon til å fortsette, og til å finne gleden i fysisk aktivitet.

Utdanning og erfaring: 

Handlekurv
Skroll til toppen