fbpx

Møkk lei av å starte på nytt hver mandag?

Du har prøvd alle dietter. Nå er du klar for å gjøre noe annet. Gjennom mitt helt nye coachingprogram lærer du hvordan du leder deg selv til varig endring – en gang for alle.

Hvem passer dette programmet for? Det passer for deg som vet hva som skal til for å gå ned i vekt. Det har du gjort flere ganger før. Utfordringen er å bli der, til tross for at du har relativt god kunnskap om kosthold og trening. Du anser deg selv som oppegående. Du har nådd mange mål i livet. Likevel, når det gjelder dette ene området, kommer du til kort. Du forstår ikke hvorfor. Du føler du springer rundt i et hamsterhjul. Du er lei av å starte på ny hver mandag, og er oppgitt over å være på evig slankekur. En indre stemme forteller deg at du er svak som ikke får det til. Samtidig føler du deg overflatisk som bruker så mye energi på å irritere deg over ekstra kilo på kroppen. Du tenker: Hvorfor klarer jeg ikke bare å ta meg sammen?

Du føler du endre kroppen din for å føle deg vel. Du veier mer enn du ønsker og er lei av denne konstante, negative selvbevisstheten. Du er usikker på hva som skal til for å bli fornøyd, for du føler aldri at du kommer dit. Misnøyen med eget utseende ligger og ulmer i bakhodet og legger en demper på små og store gleder i hverdagen. Når du skal gjøre noe sosialt er du ofte irritabel og misfornøyd, fordi du ikke finner klær du føler deg vel i. Aller helst har du lyst til å bli hjemme i sofaen med koseklærne på, slik at du slipper å kjenne at klærne strammer rundt magen. Når du er sosial, bruker du energi på å bekymre deg for hva andre tenker og mener om deg og kroppen din.

Misnøyen med deg selv får også ringvirkninger utover deg selv ved at du er i dårlig humør og mindre tilstedeværende enn du ønsker for de som står deg nær. Det har du dårlig samvittighet for.

Samtidig føles det urettferdig og som en byrde at du spise sunt og trene mye for å få den kroppen du ønsker deg. Det føles uoverkommelig, og selv om du kjenner deg motivert for å starte, vet du av erfaring at motivasjonen dabber av etter en kort stund. Du tenker tanker som

– jeg kan ikke akseptere meg selv slik jeg ser ut nå

– for å føle meg vel, må jeg bli tynnere

– jeg kommer aldri til å klare det likevel (for det viser jo erfaringene)

– jeg har dårlig forbrenning

– jeg har dårlige gener

– jeg er svak og har elendig viljestyrke

– jeg orker ikke å gå sulten, for det må jeg når jeg slanker meg

– jeg er avhengig av sukker – jeg er som en narkoman

– jeg har ikke tid til å trene og fatter ikke hvordan andre får det til (særlig i travle perioder)

– jeg må bare gå litt ned i vekt først, så skal jeg begynne å trene

– nå jeg skjerpe meg, jeg begynner til mandag

Mens tanker som dette sirkulerer i hodet ditt, ligger følelsen av skuffelse og avmakt som en dyster bunnklang i tilværelsen.

Kjenner du deg igjen?

Min ekspertise består i å hjelpe deg og andre som sliter med samme problem, UT av det evinnelige hamsterhjulet. Jeg har erfart gjennom å ha jobbet hundrevis av timer med kunder i din situasjon i flere år nå, at 90 prosent av jobben for å skape varig livsstilsendring er mental (les mer om min bakgrunn her). Veien til endring går ikke gjennom å få nok et fysisk opplegg for mat og trening. Det blir å forsøke å løse feil problem. Endring skjer gjennom å transformere ditt tankesett. På den måten jobber vi med årsakene til at du tidligere ikke har nådd målene dine, i stedet for å behandle symptomer. Hvis vi kun hadde fokusert på hva du bør spise og trene, ville vi operert i overflaten med symptombehandling.

Jeg kjenner problemet du sliter med, og jeg vet hvordan jeg kan hjelpe deg. Coachingprogrammet «Sterk – fra innsiden og ut» gir deg kunnskapen og verktøyene du trenger for å oppnå det du ønsker for egen helse. I en periode på 12 uker får du tett oppfølging av meg gjennom kombinasjonen av individuell coaching, gruppebasert coaching og undervisning i selvledelse på nett.

I løpet av prosessen får du hjelp til å avdekke mønsteret i egen selvsabotasje. På den måten får du makten til å skape den endringen du lengter etter i livet ditt. Du utvikler verktøyene du trenger til å fjerne årsakene til selvsabotasjen. Mitt mål er at du etter denne prosessen har brutt ned de tidligere skjulte mentale hindrene som har stoppet deg i å leve slik du dypest sett ønsker. Da har du verktøyene du trenger for å føle glede, ro og trygghet i deg selv, og handlekraft til å gjøre det du ønsker for egen kropp og helse.

Dermed vet du ikke bare hva du skal spise og hvordan du skal trene, du vet hvordan du fortsetter med det, i motgang og medgang, på dårlige og gode dager. Når du er i mål, har du funnet din vei som funker for deg!

Ønsker du mer informasjon eller en uforpliktende samtale, ta kontakt på mariann@marianndeila.no eller mobil 92288139.

PS! I november 2018 arrangerer jeg også treningsreise til Tenerife, som gir deg intensivkurs i selvledelse på en uke. I tillegg til kursing i selvledelse, trener vi fysisk hver dag. Det er fortsatt ledige plasser, les mer her. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Handlekurv
Skroll til toppen