fbpx

Tren fast med Mariann Deila hver uke

Grip muligheten og bli med i X-FIT ONLINE i mai! Påmeldingsvinduet er åpent fram til mandag 4. mai.

  • Synes du det er et ork å trene hjemme på egenhånd?
  • Liker du å ha faste avtaler som forplikter for å holde i gang de gode rutinene?
  • Liker du å få treningen forklart og servert ferdig, slik at du bare kan trene uten å tenke så mye?

Da passer X-FIT ONLINE for deg!

Fellesskap = motivasjon

Min intensjon med X-FIT ONLINE er å skape et fellesskap der vi motiverer hverandre til å holde treningen i gang hjemme i egen stue.

Det finnes mye gratis treningsinspirasjon på nett. Utfordringen for mange er likevel vansker med å gjennomføre på egenhånd, og særlig styrketrening.

I X-FIT ONLINE forplikter du deg til faste treningsavtaler med en gjeng som heier hverandre fram. I X-FIT ONLINE blir styrketreningen morsom, variert og effektiv, og du slipper å gjøre den alene 🙂

Din investering for medlemskap i mai koster 399 kroner og inkluderer

  • En digital live-sending med meg hver mandag. Direktesendingene går i en lukket gruppe på Facebook. Her forklarer jeg teknisk utførelse av øvelsene, gir alternativer og loser deg gjennom øvelsene med tips og oppmuntringer underveis.
  • Hver onsdag legges også ut en egentreningsøkt (ikke direktesendt), som blir «hjemmelekse» fram til mandagen som følger 🙂
  • I  Facebook-gruppa kan du stille meg spørsmål du har knyttet til øvelsene og øktene.
  • Hovedfokus er på styrketrening, men øktene inneholder også elementer av både bevegelighet og kondisjon.
  • Klokkeslett for LIVE-treningen er mandag kl. 17.00-18.00. Hvis tidspunktet ikke passer, kan du trene øktene senere når det passer for deg. Øktene blir liggende ute i gruppa. I tillegg klipper jeg ned en kortversjon av økta som lastes opp i portalen og legges ut i gruppa i etterkant av sendingen. 
  • Du får eksklusiv tilgang til en nettportal med egen login der du finner et repertoar av treningsøkter for trening både hjemme og på treningssenter + øvelsesbank for de mest effektive øvelsene + artikler og videoforelesninger om hvordan trene mest effektivt for å nå dine mål.

Her ser du et utdrag av menyen i nettportalen så langt – jeg jobber hver dag med å laste opp mer materiale, og skal ha alt på plass innen 1. april 🙂

Vil du være med?

Hvis du ønsker å teste ei økt for å se hvordan det er, kan du sende meg en melding på Facebook eller e-post på mariann@marianndeila.no. 

Hvilket utstyr trenger du for å være med? Du trenger en ministrikk, et par kluter og en stol. Det er også en fordel å ha et par manualer (5-10 kg), men det er ikke et krav.

Medlemskap

Medlemskapet gjelder fra den første dagen i ny måned, nå fra 1. mai. 

INVESTER I MEDLEMSKAP HER.

Hvis du ønsker å være med videre i juni fornyer du selv medlemskapet i fire uker til. Jeg legger ut link til dette i gruppa i dagene før eventuell fornyelse av medlemskap. På den måten kan du avgjøre behovet ditt fra måned til måned, uten bindingstid.

Har du spørsmål, hva som helst, ikke nøl med å spørre 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Handlekurv
Skroll til toppen