fbpx

Jeg fyller 7 år!

25. november, 2013. Jeg glemmer aldri den deilige gummi-liknende lukten av flunkende nytt treningsutstyr, og sommerfuglene som flagret vilt i magen mens jeg ventet på første kunde.

I dag har treningsgarasjen min 7-årsjubileum! Hurra!

Jeg er stolt og glad.

Jeg har samlet høydepunktene fra de siste sju årene i bilder, som viser noe av ferden jeg har vært på.

Feirer med Naardic-debut

Jeg feirer også bursdag med å utvide garasjen til å bli et tv-studio!

På fredag holder jeg nemlig aller første treningstime for NAARDIC, Norges største interaktive online treningssenter.

Det betyr at jeg framover kommer til å kjøre treningstimer direkte fra garasjen på nett, for alle medlemmer av den nye treningskjeden.

Det kommer ny timeplan fra januar, og nå før jul skal jeg ha følgende timer:

Fredager: Friday HiiT kl 16.15
Lørdager: X-FIT klokka 09.00
Søndager: X-FIT klokka 10.00  

I går skrudde vi opp et 82 tommers TV på veggen i garasjen, og senere i dag kommer fotolysene. Fy søren, 82 tommer er svært!

En stor skjerm blir svært nyttig, for treningene fungerer som på Zoom eller Teams, det vil si at jeg ser deltakerne og de ser meg.

Dette blir dritkult.

Har du lyst til å teste Naardic? Jeg har mulighet til å gi deg rabattert vennepris. Du sparer 100 kr i måneden på månedsmedlemskap og 1200 kr i årsmedlemskap. Mer info om medlemskapene samt link til påmelding finner du her. 

Naardic-samarbeidet er aller siste nytt i virksomheten.

Under her finner du et tilbakeblikk på utgangspunktet i 2013, og de ulike milepælene som har tatt meg hit jeg er i dag.

Høydepunkter i bilder

Jeg har samlet høydepunktene fra de siste sju årene i bilder.

 

Jeg startet karrieren som gruppetreningsinstruktør i 2000, og hadde det som bijobb ved siden av jobbene som journalist og senere analytiker – helt fram til jeg startet eget firma i 2013. Du kan lese mer om bakgrunnen for valget her. 

 

 

Dagen før den store dagen! 25. november 2013 ønsket jeg min aller første PT-kunde velkommen i mitt nye garasjestudio, et halvt år etter at jeg startet eget enkeltpersonforetak. De første månedene som PT jobbet jeg på Stamina i Porsgrunn.

 

 

Instagram-poster fra åpningsdagen og dagen før. Legg merke til logoen, som siden den gang er blitt fornyet både i farge og design. Stjerna var basert på tanken om å være «stjerne i eget liv», altså det å ta ledelsen i eget liv.

 

2015 – jeg gir ut bok

I januar 2015 ga jeg ut min første bok, Prosjekt sterk, på Kagge forlag. Boka er en 8 ukers mental og fysisk guide til en bedre livsstil.

 

Jeg glemmer aldri nervene som nærmest paralyserte meg, da jeg så mitt eget ansikt på en stabel med 500 bøker!

Fra lanseringsfesten for Prosjekt sterk. Boka havnet på bestselgerlista, og ble blant de 15 mest solgte sakprosabøkene i første halvår 2015.

REMA 1000 – samarbeidspartner

Denne herlige gjengen har jeg tilbrakt mange svette timer med! Jeg har trent ledergruppen i REMA 1000 Vestre Østland ukentlig siden 2014.

Også flere kjøpmenn fra regionen har blitt med på treningene gjennom årenes løp. Samarbeidet med REMA 1000 fortsetter i 2021, og det er jeg glad og takknemlig for.

Samarbeidet med Vestre Østland har også generert andre oppdrag innad i REMA 1000-kjeden, både for det mentale og fysiske. Her fra en morgenøkt under det årlige Riksmøtet i 2015.

Fra PT til gruppetrening

Fra 2016 begynte jeg gradvis å sluse all trening over i grupper fra tidligere å ha jobbet mest en til en med personlig trening. Jeg startet på coachutdanningen hos CoachTeam i Oslo høsten 2016, og forsto at jeg måtte å jobbe annerledes, for å kunne frigjøre den tida jeg trengte og ønsket til å utdanne meg videre.

Gradvis blir all trening flyttet over i grupper, og de siste årene har jeg hatt garasjetreninger utenfor studio på Stridsklev hvert sommerhalvår, og jeg har leid en gymsal for gruppetrening i vinterhalvåret.

2016 – ny bokutgivelse

Min andre bok, Tren der du er, ble utgitt januar 2016, også på Kagge forlag.

Jeg reiste land og strand rundt i forbindelse med lanseringen av boka 🙂 Her invitasjonen til en event jeg hadde på Trimeriet i Haugesund, som det ble laget en liten videofilm fra :

 

Camp Deila blir «født»

Camp Deila ble til i 2016, da jeg først tok med meg 35 deltakere til Altea i Spania, og i september samme år til Camp Vierli på Rauland. Siden er det blitt mange camper, både i utlandet og i Telemark, på Rauland og Gaustablikk.

Fra Camp Deila Fuerteventura mars 2019.

Her er en videosnutt fra Camp Deila på Rauland i 2018:

Jeg har også laget en videofilm fra en av turene til Spania, for å vise stemningen på en slik reise:

 

2018 – jeg ble sertifisert DNCF-coach

Fra å ha startet som tradisjonell PT i 2013, da det fysiske utgjorde majoriteten av min virksomhet, var fordelingen blitt snudd i 2018. Gradvis fra 2016 trappet jeg ned på de fysiske treningstilbudene og økte på de mentale. Per i dag jobber jeg cirka 65-70 prosent med coaching og kurs innen det mentale, og 30-35 prosent med fysisk trening. Det er en fin fordeling, som jeg trives meget godt med.

Du kan lese mer om bakgrunnen for endringen i bursdaginnlegget jeg skrev for to år siden. 

I november 2018 gikk jeg opp til den siste praktiske eksamenen i Oslo, som var siste ledd i sertifiseringsløpet, for å kunne titulere meg sertifisert coach i Den Norske CoachForening (DNCF). Jan Otto Hovda var sensor, og min lærer under studiene, Jeanette Sleveland, var med som eksaminator.

2019 ble det store utenlandsåret

Siden den gang er det blitt flere sertifiseringer. Jeg måtte til utlandet for å videreutdanne meg, og 2019 ble det store utenlandsåret. Jeg skjønner nå at jeg valgte riktig år for å dra til utlandet! Tenk om jeg hadde ventet til 2020 …

Jeg tilbrakte 3 uker på Bali for å bli internasjonalt sertifisert trainers trainer, det vil si at jeg er kvalifisert til å sertifisere andre coacher innen mitt fagfelt. Grunnleggeren av nevrosemantikken, fagretningen jeg coacher innen, ble min sensor under eksamen. Gjett om jeg var lettet etterpå!

Senere samme år reiste jeg til Sydney for å ta ACMC, som er en internasjonal coach-sertifisering innen meta-coaching.

Madeleine Robinson (t.v.) traff jeg på Bali, og det var hun som fikk meg til Sydney i november 2019 for å ta denne sertifiseringen. Madeleine var kursholder på den 10 dagers coachtreningen sammen med Michael Hall.

I 2019 fikk jeg også ny logo, laget av Aneiris: 

Hva symboliserer logoen for deg? Ser du at D-en i navnet mitt er lagt på tvers av M-en? Og denne D-en symboliserer en bro. Jeg ser på virksomheten min som en brobygger, jeg hjelper andre å bygge bro fra der de er i dag til dit de ønsker å komme i egne liv.

2020 – nytenkningens år

Da Norge ble stengt ned i mars 2020, ble jeg tvungen til å tenke nytt. I denne perioden la jeg om all trening for kundene mine på nett, til Facebook live i lukket gruppe, og på Zoom. Funket som ei kule!

Selv om 2020 ikke ble som planlagt, har det dukket opp mange andre spennende muligheter. I sommer fikk jeg muligheten til å ha kurs i kommunikasjon og coaching med trenerteamet til New York City Footballclub, der broren min er hovedtrener.

Kurset ble holdt på Zoom, noe vi antakelig aldri hadde vurdert om ikke det var for korona-situasjonen og nedstengning.

Jeg hadde seks kurssamlinger med åtte trenere fra fem ulike nasjoner, tre timer hver gang. Nerver i høyspenn, kan du tro! Tilbakemeldingene var heldigvis gode, og det ble en vanvittig lærerik opplevelse.

Rød i kinna etter første kurssamling med trenerteamet!

Fra sommeren 2020 har jeg inngått et utrolig spennende samarbeid med Jeanette Sleveland, som jeg ble kjent med da hun var min kursholder under coachutdanningen. Sammen vil vi drive Mentalskolen, og tilby kurs i selvledelse, kommunikasjon og coaching – både til folk flest som ønsker påfyll for å utvikle seg, og for de som ønsker å bli sertifisert coach.

Vi holdt første kurset sammen i høst, Coaching Essentials. Egentlig skulle vi hatt det andre kurset, Coaching Genius, i starten av desember, men det er blitt utsatt på grunn av Covid-19. I 2021 blir det flere kurs og videreutvikling av Mentalskolen!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Handlekurv
Skroll til toppen