fbpx

Endelig!!

MariannDeila-700x900-01

…tadaaaa! Velkommen til den nye hjemmesiden min! Med blogg og greier! Hva synes du??

Jeg er så stolt og glad – endelig er den på plass!

Over tid nå har jeg savnet et mer hjemlig sted å kommunisere med deg som følger meg. Jeg elsker Facebook og Instagram, for det er fabelaktige plattformer for å vise tips til øvelser og trening.

Men jeg har savnet et sted der jeg kan formidle mer enn 100 tegn av gangen. Jeg har også savnet en plattform der kan gå mer i dybden på det aspektet ved helse og livsstilsendring som jeg brenner aller mest for; nemlig det mentale.

Etter å ha jobbet mange år som trener, vet jeg dette: Ønsker du en sterkere kropp, trenger du et sterkt hode. Ønsker du varige endringer for egen livsstil, trenger du et bevisst og aktivt forhold til det enorme potensialet som bor i deg. Du er nemlig mye sterkere enn du tror!

Jeg har gitt ut to bøker, «Prosjekt sterk» og «Tren der du er», som begge gir gode råd om hvordan du skal jobbe mentalt og fysisk for å oppnå det du ønsker med egen helse og livsstil.

Men ikke alle leser bøker. Mange flere er på nett. Og for meg gir det mening å nå ut til flere med visjonen jeg brenner så inderlig for; nemlig å hjelpe andre å trene seg sterkere i kropp og hode.

Jeg kommer med jevne mellomrom til å legge ut tips til treningsøkter og øvelser, oppskrifter til mat, samt blogge om historier og lærdommer fra eget liv – og fra jobben som trener – som jeg håper vil være til nytte for deg.

Min fremste ambisjon er å skape innlegg som er av verdi for deg.

Samtidig vil du gjennom denne siden bli bedre kjent med meg, hvem jeg er, hva jeg står for, hva som er viktig for meg og måten jeg jobber på.

Jeg gleder meg også til å bli bedre kjent med deg! Og jeg vil gjerne ha tilbakemeldinger fra deg. Hva er DU opptatt av, hva liker du å lese om? Ha LAV terskel for å skrive til meg, for jeg vil så gjerne høre fra deg 🙂

Tusen takk for at du tok turen innom for å kikke på den nye siden. Hva synes du??

Klem, Mariann

17 hendelser på “Endelig!!”

  1. Cathrine Hannevig Ruud

    Gleder meg til å følge deg her! Har blitt litt kjent med deg via de andre mediene, og her ser jeg du tenker å utdype mer! Supert??
    Hvor kan jeg få tak i boken din; Tren deg sterk, og hva koster den?

    1. Så hyggelig, Cathrine! Og bra du fant ut av det med boka 🙂 Tusen takk for at du følger! Ønsker deg en herlig uke 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Handlekurv
Skroll til toppen