fbpx

Sikre deg en av de siste plassene til Camp Deila Fuerteventura

[TUREN ER FULLTEGNET] På grunn av stor pågang til treningsreisen min i mars neste år, har vi utvidet med to ekstra plasser. Vil du være med?

Bare få dager etter at vi la ut billettene forsvant 34 av plassene til Camp Deila Fuerteventura i 2019. Fantastisk moro!

Turen er fra 23.-30. mars neste år. På grunn av den store pågangen har vi utvidet med et par ekstra plasser. Det betyr at vi totalt har fire ledige plasser igjen. Mer info og påmelding her. 

Jeg gleder meg vilt til å ta med en sosial, livlig og aktiv gjeng i alle aldre til 5-stjernershotellet Iberostar Palace Fuerteventura. Har du lyst til å bli med oss?

Sjekk bildene fra det råflotte hotellet. All mat og drikke er inkludert i prisen i løpet av oppholdet.

Min ambisjon er å gi deg en uforglemmelig og opplevelsesrik uke: sosialt, mentalt og treningsfaglig. Jeg legger opp til varierte, effektive og morsomme treningsøkter som inspirerer til gjentakelse når du kommer hjem etter endt ferie. I løpet av uka får du også input på det mentale, gjennom foredrag og workshop i selvledelse.  

Stikkord for programmet for uka er  

  • Effektiv styrketrening med egen kroppsvekt og enkelt utstyr som tau og strikk. Hele kroppen og alle muskler får kjørt seg!  
  • Bootcamp og CrossFit-inspirert trening for både kondis og styrke 
  • Intervallbaserte aerobictimer med endorfin-garanti, til drivende musikk og med enkle trinn! 
  • Trening for core – mage – rygg  
  • Løpsteknikk og løpetrening 
  • Dynamisk stretching og avspenning  
  • Workshop i mental trening – hvordan skape motivasjon og handlekraft over tid 
  • Spørretimen – eget foredrag der Mariann svarer på alle spørsmål du har om trening og kosthold.
  • Fuerteventura GAMES – en halv dag med Mesternes mester-inspirerte leker – med teamarbeid i fokus. Hensikt: ha det gøy og få utfordret seg selv, fysisk og mentalt. Etterpå blir det middag og fest:-)

Foreløpig program for uka ser slik ut:

Mer om turen

Det blir to treningsøkter om dagen, som alle kan være med på uavhengig av fysisk utgangspunkt. Jeg  legger opp til treninger som lett kan tilpasses opp og ned i nivå, slik at du alltid har et alternativ. På denne turen har vi deltakere i alle aldre – fra 25 til 70 år. Så lenge treningen er tilpasset og tilrettelagt, er det utrolig hvor mye kroppen din klarer, og du vil i løpet av uka erfare at du er mye sterkere enn du hadde trodd på forhånd. 

Det er selvfølgelig lov til å stå over økter, hvis kropp og dagsform tilsier det, men det blir flere anledninger til å slappe av på stranda eller ved bassengkanten. I løpet av oppholdet vil du også, på eget initiativ, få anleding til å utforske mer av den spennende øya Fuerteventura. Da kan du for eksempel besøke landsbyene Betancourt og Pájara eller den sjarmerende lille øya “Isla de Lobos” samtidig som du får opplevd sanddynene ved Corralejo. Grottene i Ajuy eller naturreservatet Jandìa kan også være verdt et besøk.

Hvis du ønsker mer informasjon om detaljene i programmet for uka, ta kontakt med meg på mariann@marianndeila.no  

Påmelding finner du her.

Moro om du blir med!

PS! Her er bilder fra Camp Deila i april i år, som gikk til Mallorca:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Handlekurv
Skroll til toppen